Lata Bayu Baling Kedah 3GP

Lata Bayu is a very beautiful rapid flow cascade water stream in these country located in Baling Kedah. It’s the place for teenagers and Rempit couple stop point for their R&R area to take fresh air, cooling their body and for their own good motorbike engine as well. Every weekend Lata Bayu attracted many people going there and these area was gazetted one of the best place for forest tourism activity.

Many of them already alert with danger in Lubuk Tupah where previously so popular place and was attracted huge attention from Mat Skodeng, Paparazzi and Unit Minah Skodeng going there to record their 3GP video and make Lubuk Tupah outdated now and not relevant anymore. So change to NEW location in Lata Bayu is best option for their desire to make love in jungle.

Activity such as kissing, romance, blowjob and finally fcuking you can see live same like you are there in Lata Bayu Baling Kedah when download Lata Bayu 3GP below.

lata-bayu-baling-kedah.jpg

Lata Bayu Baling Kedah 3GP – Rapidshare
Size = 84.7MB
Password – Click and Read This

Kualiti video= sangat tinggi

Bintang yang diberikan oleh sabul: http://www.usna.edu/MWR/5-Star.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Layann..

189 Comments

  1. boboy said,

    June 25, 2008 at 6:18 am

    BAGI LAH PASSWORD JELAI 3GP DAN LATA BAYU BALING KEDAH 3GP.

    KLU TAK ADA PASSWORD MACAM MANA NAK TENGOK,

    KLU MACAM INI JUGA HENTIKANLAH AJE SABUL NI, WAT KECOH AJE, WAT APA, MACAM MANA KITA ORANG NAK SUPPORT LU.?

    • aku_sitan said,

      June 6, 2009 at 7:49 pm

      Haah, aku pn nk password gak, tk best la cmni, lyn sorang jer, bg la pasword tu kat aku….
      jelai, lata bayu baling kedah, paki carpet…. penat aku downlod…

    • amar said,

      October 22, 2009 at 2:48 am

      hai…………………………

  2. kejekeling said,

    June 25, 2008 at 6:36 am

    terima kasih sabul!! memang best weh video ni

    maghi pakak pakoh bule

  3. kejekeling said,

    June 25, 2008 at 6:37 am

    5 bintang tu..

  4. suka burit said,

    June 25, 2008 at 7:56 am

    tah betulah buat penat jer aku suppot ko sabul buang beras aku jor….password pun trak…buat pulak dalam direct rapid share langsung aku takleh tenguk kena blok oleh server

  5. kayuria said,

    June 25, 2008 at 1:54 pm

    sabul dulu best………..xder password2………… kalau password pun macam ler pihak metro, mastika tak tau aktiviti korang………. apa guna passwordd??????

  6. kayuria said,

    June 25, 2008 at 1:54 pm

    sapa2 yg dah donlot tu……….tulis le password kat sini

  7. spain said,

    June 25, 2008 at 2:19 pm

    wow…. best giler la….

    caya lah sabul……

    gambar clear giler la…

  8. mysabul2u2 said,

    June 26, 2008 at 2:36 am

    meme best weh..

  9. ntn said,

    June 26, 2008 at 5:36 am

    tlg bagi password dakring………..!

  10. mangkuk said,

    June 26, 2008 at 6:57 am

    bagila password.. aku mintak pun lambat ko nak reply

  11. minah said,

    June 26, 2008 at 8:59 am

    mula2 suruh pm nak password.. pastu ada peraturan plak sape post lagi banyak dari dia baru dapat password.. takpelah camtu.. baik aku carik video lain.. dah delete pun menda aku download tadi

  12. anu said,

    June 26, 2008 at 1:45 pm

    bagi aku password…email..sigup_la@yahoo.com

  13. Shah said,

    June 26, 2008 at 1:55 pm

    keje keling send password kt email ne plzzzzzzzzzzzzz shahdaniel84@yahoo.com

  14. kayuria said,

    June 26, 2008 at 2:00 pm

    nak share tapi kedekut…………….. apa daaaa……….nampak sangat tak ikhlas……….

  15. Jubo said,

    June 26, 2008 at 2:23 pm

    Aku rasa ini bukan sabul yg dulu,ini sabul keling,hahahaha

  16. CEWEK BURESPANG said,

    June 27, 2008 at 3:43 am

    terima kasih sabul..

    aku dah tengok, memang best!!

  17. ntn said,

    June 27, 2008 at 5:32 am

    bagi aku password…email..jeevan2705@yahoo.com

  18. andrea said,

    June 27, 2008 at 8:48 am

    sabul…bg la ps….x bleh bukak nih….alaaaaa huhu

  19. kamal said,

    June 28, 2008 at 1:02 pm

    best gak tengok nana punye body…
    geram beb…. caya lah sabul..

  20. andrea said,

    June 28, 2008 at 1:05 pm

    tq sabul… memang the best.. clear giler lah..

  21. kelingkilla said,

    June 28, 2008 at 9:18 pm

    EMAIL ORANG KELING
    >> jeevan2705@yahoo.com <<

    AKU DENGAR KELING SUKA KOREK BONTOT.. BETUL KE?

  22. kelingkilla said,

    June 28, 2008 at 9:22 pm

    ORANG KELING KINI SUDAH SEDAR GADIS KELING TIDAK CANTIK..

    GADIS KELING JUGA LEBIH SUKA BERKAHWIN DENGAN LELAKI CINA KERANA NAMPAK LEBIH BERSIH DAN SEPERTI PELAKON HONG KONG BERBANDING MACHA KELING

    CUBA LA KAU TENGOK..

  23. akucambese said,

    June 28, 2008 at 9:38 pm

    sabul..email kan aku paswed weh..thanx…kat email aku eh??akucambese@yahoo.co.uk aku peminat setia ko dari dulu lagi…heheh thanx weh..

  24. akucambese said,

    June 28, 2008 at 9:50 pm

    sape sape yg dah ade paswed tu pass la paswed kat email aku…
    akucambese@yahoo.co.uk
    bebanyak timekasih..nanti aku kongsi aku punye kolektion..hehe

  25. gamba osaka said,

    June 29, 2008 at 6:36 am

    sabul bengong…!!!

    macam sial..!!!

    laman web bodoh babi sial….!!!

    tak kretif langsung cam sampah..!!!

  26. iblyss2006 said,

    June 29, 2008 at 7:41 am

    weh aku nak password sesape ada leh email kat aku tolong la plizzz.. terseksa aku……………..

    email aku – iblyss2006@yahoo.com

  27. wak wangkuk said,

    June 29, 2008 at 12:02 pm

    Alamakk.. kecoh jee..
    lakunan semata2..

    ni yang real punya; http://www.e-jariah.net/love
    password sendiri bikin.
    jgn kecoh2 ‘aaaaaaaa..!!

  28. ramon said,

    June 29, 2008 at 10:45 pm

    hantaq pw la kt aku..
    3 hari dh aku dok tggu..
    azie_jeep@yahoo.com

  29. anu said,

    June 29, 2008 at 11:22 pm

    CEWEK BURESPANG, dah tengok ker? tolong emailkan passwordnya…tq
    sigup_la@yahoo.com

  30. SeKeling said,

    June 30, 2008 at 12:53 am

    PASSWORDNYA: fsdaily

    hahaha

  31. jablay said,

    June 30, 2008 at 5:42 am

    terima kasih SeKeling!
    kau memang hebat gila babi

  32. iblyss2006 said,

    June 30, 2008 at 8:03 am

    takbleh pun passwd tu??? biar betul passwd mana satu nie?

  33. cowok ganteng ngentot cewek bule said,

    June 30, 2008 at 9:19 am

    tima kasih SeKeling

    aku ingat password ‘fsdaily’ tu masukkan terus,
    rupanya kena masuk ‘fsdaily.com’ dulu

    tq

  34. pak cik said,

    June 30, 2008 at 9:20 am

    huhuhuh

  35. pak cik said,

    June 30, 2008 at 9:44 am

    PAK CIK DAH DAPAT PASSWORD DIA..

    PAK CIK MINTAK KAT TERESA KOK

    NI YANG PAK CIK SAYANG TERESA KOK

    “sayangilah teresa kok sebelum teresa kok menyayangi anda”

  36. iblyss2006 said,

    June 30, 2008 at 1:13 pm

    ape password dia pakcik ??? email la kat saya iblyss2006@yahoo.com

  37. sabulhampeh said,

    July 1, 2008 at 8:57 pm

    Aku rasa sabul dah jadi ejen paid website la.. kalo nak password kena register

  38. zzzz said,

    July 2, 2008 at 11:50 am

    nak pass la woi
    ape nih…kne pass2 lak
    szzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  39. anu said,

    July 3, 2008 at 11:28 pm

    pakcik…tolong bagi pasword…sigup_la@yahoo.com

  40. igaruda_666 said,

    July 7, 2008 at 10:40 am

    Sape2 yang boleh tolong bagi password kat aku??
    frankieezoid@yahoo.com

  41. anwar said,

    July 8, 2008 at 6:06 am

    woi pukimak sabul ini web pun mau bikin duit ka…

    dah la keje ko menganiaya orang dengan menghebohkan keaiban orang lain…itu satu hal dosa ko dengan manusia lain..ini pun ko nak makan duit haram dengan keje2 maksiat ko ni…

    aku rase lebih baik ko pergi mati bwk skali vid clip dalam kubo ko

  42. igaruda_666 said,

    July 9, 2008 at 3:02 am

    macam mana nak dapat password weiiiii…..???

  43. konek said,

    July 9, 2008 at 5:09 pm

    klu mcm ni tak yah teruskan lan sabul ni bt buang masa aku jer…

  44. igaruda_666 said,

    July 10, 2008 at 5:34 am

    Kamal…..ada password pass pass laa kat aku….

  45. suka-tudung said,

    July 10, 2008 at 11:43 am

    pergh! mmg best.. yg tudung tue siap lagi kulom btgnyer..mmg sedap giler!…nyum!

  46. ali said,

    July 11, 2008 at 3:23 am

    aku pun tak tau camanr nak bukak video tu…

    email aku mr. suka-tudung, cowok ganteng ngentot cewek bule, kejekeling oiii

    sialilemau@yahoo.com.my

  47. melayu boleeeh said,

    July 13, 2008 at 8:35 am

    woi plzzz pm kan aku p/wnye… bila masa sabul ade letak p/e nih…

    alan_bustarhymes@yahoo.com

  48. tudung-lancap said,

    July 14, 2008 at 9:56 am

    uhrumm..mmg terangkat beb..mmg awek2 melayu skrg nie mmg handal .. yg pakai tudung pon siap buat doggy..mmg klip paling best aku tgk setakat nie..

  49. igaruda_666 said,

    July 15, 2008 at 3:13 am

    tudung lancap….ko tgk video clip tu kat mana weiiii….pas laa link tu kat aku….frankieezoid@yahoo.com

  50. Jerimo said,

    July 15, 2008 at 6:02 am

    Aku pun nak password. Sesiapa boley bagi saya… email ke iskam_v2@yahoo.com Thanks in forward…

  51. johan doggy said,

    July 16, 2008 at 6:07 am

    hangat, panas, aksi terbaru gadis bertudung doggy terbaru http://urlvi.be/cf5eh

  52. Nak kena Ade Password ke? said,

    July 18, 2008 at 6:05 am

    Hantar skrg dkt aku… plsss.
    gunfight3_smktar@yahoo.com

  53. masih menunggu said,

    July 18, 2008 at 2:04 pm

    ade yg dh dpt password? tunggu punya tunggu, bulan tak timbul2. hehehe

  54. Satapan Raja bersiung said,

    July 19, 2008 at 10:52 am

    Wei dh daftar pastu.. ape pon xdak?

  55. jackmafia said,

    July 30, 2008 at 2:34 am

    saper2 ader password lata bayu ni sila email kat aku zacktrg_1977@yahoo.com.my x dapat bukak lg ni weii… x sabor doh la nk tgk awek melayu beraksi nih…. tolang brooo…

  56. REU said,

    July 30, 2008 at 6:03 am

    pass word join je kat http://ntvirus.wordpress.com

  57. asry said,

    July 31, 2008 at 4:29 am

    weeii aku pong nak password daaa!!! camne aaaa kalu ada email kat aku di asry21@yahoo.com admin camner nak dpt pwd aaa??

  58. zack14 said,

    August 1, 2008 at 1:34 am

    Hai semua..aku pn nk gk..sape2 ade password u tlg mail kt mrlamp_82@yahoo.com. Tlong la ek…nk gk tgk..mcm best jek..huhu

  59. zone said,

    August 10, 2008 at 6:23 pm

    sape2 tau tlg g aku password…
    azuan23661@yahoo.com

  60. alan said,

    August 10, 2008 at 11:57 pm

    wei password mane? adei…. sape2 bleh sent kat aku x? saju43@yahoo.com

  61. antu said,

    August 28, 2008 at 9:25 am

    bagi a aku password gak oo…my_x5ii@yahoo.com

  62. antu said,

    August 28, 2008 at 9:26 am

    silap emel ni ha … my_x5ii@yahoo.com.my

  63. mat sangap blue said,

    August 28, 2008 at 2:02 pm

    bagi aku password

  64. mat sangap blue said,

    August 28, 2008 at 2:03 pm

    nih email amil_cicako@yahoo.com bagi aku password nak tgk gak

  65. estrella said,

    August 29, 2008 at 4:24 am

    tolong ler bagi password kt aku yang tensyen ni… esther_kangen@yahoo.co.id

  66. dak_notty said,

    August 29, 2008 at 2:01 pm

    sesape yang ade pssword leh tolong send kat email aku nih..
    shaikal_rezaxs@yahoo.com…tolong….aku pon nak nengok jugak….

  67. cREacELLa said,

    September 1, 2008 at 6:28 pm

    weih,bg la akoo password..pening akoo cari password dier..bg password lata bayu dengan paki carpet kat creacella_arthesia@yahoo.com…thanx

  68. datobagindo said,

    September 3, 2008 at 1:43 pm

    nak video 3gp

  69. datobagindo said,

    September 3, 2008 at 1:44 pm

    nak 3gp

  70. mdnoor said,

    September 6, 2008 at 10:30 pm

    baru tau ada new sabul page….. tapi mmg kene ada password ke??
    leh email tak?? jolai, paki dan air terjun tu..

    nampak mcm best…. mdnoor@gmail.com

    TQ

  71. shiro said,

    September 12, 2008 at 7:37 am

    weh..sangap seh…sape2 yg ade password tu bgi la…..teikshiro@gmail.com

  72. sanchez uno said,

    September 15, 2008 at 5:38 am

    Alo geng.. bak la p/w sama. takkan makan sorang. dah basah ni…. ):):

  73. sanchez uno said,

    September 15, 2008 at 5:40 am

    alo geng.. alamak wa lupa bubuh email le… tripel773@gmail.com
    geram dah ni… wuarghhmmm

  74. faez28 said,

    September 17, 2008 at 8:29 am

    password pls… faizhmm@yahoo.com

  75. faez28 said,

    September 17, 2008 at 8:50 am

    kongsi2 la password tu ngan kitaorg semua kejekeling… email faizhmm@yahoo.com

  76. jintekopink said,

    September 21, 2008 at 7:07 am

    sabul,aku nak password
    jintekopink@yahoo.com

  77. hantu said,

    September 28, 2008 at 9:24 pm

    aku pun nak password…xkisah la sesapa…emel aku
    arefiz_2310@yahoo.com

  78. hmm said,

    September 28, 2008 at 10:51 pm

    nana? http://nana.blog.era.fm/6127

  79. komprs said,

    September 30, 2008 at 6:19 pm

    ermm mana password kasilah kat aku sama…send to me kompromius@yahoo.co.uk

  80. kelabu said,

    October 4, 2008 at 11:18 pm

    wei…bg kat password

  81. kelabu said,

    October 4, 2008 at 11:20 pm

    lau ader password emel kat aku

    raja_kejora@yahoo.com

  82. tahilalat said said,

    October 5, 2008 at 10:14 am

    nak pasword

  83. kelabu said,

    October 7, 2008 at 8:36 am

    wei…taik bg la password

  84. lukas said,

    October 8, 2008 at 10:47 am

    ak pon nak pswrd

  85. lukas said,

    October 8, 2008 at 10:50 am

    wei bagi la pswrd..

    share la ckit …. lukas_crazee@yahoo.com

  86. baik budiman said,

    October 17, 2008 at 12:51 am

    download ja video ni kat sini – http://www.baberepublic.com/link/fa5e0e8b

    susah btol la mangkuk ayun sabul ni..

  87. majyyik said,

    October 17, 2008 at 1:00 am

    kasi kt aku jgk – majyyik@yahoo.com

  88. pembela said,

    October 17, 2008 at 4:32 am

    kepala butuh hg baik budiman.aku download haram xleh tgk pn.kencing org ka

  89. tauke ipoh said,

    October 18, 2008 at 2:56 pm

    gue mahu itu password lor..

  90. tauke ipoh said,

    October 18, 2008 at 2:57 pm

    sorry gue lupe email passwod sana shime2159@yahoo.com

  91. Waris Jari Tengah said,

    October 20, 2008 at 5:51 pm

    Antara Website yang Paling Sanggap yang Aku pernah jumpa!!!!!!

  92. rest2wpress said,

    October 21, 2008 at 6:23 am

    hehehheheh.. turn aku pulak la nampaknyer nak merayu….. puas dah aku carik2… tak dpt gak passwordddddddd.. tolongggggggg

  93. rest2wpress said,

    October 21, 2008 at 6:24 am

    takder sorang ker yg berhati mulia nak share password?

  94. JEjaKa KehauSAn said,

    October 31, 2008 at 6:22 pm

    aloha…huhuhuhu…penat aje download rupa2nye tak leh bukak sb ada password…eeemmm klu ada sesapa yg baik aite nak share password tu..silakan larr ye…huhuhu

  95. gilo said,

    November 7, 2008 at 5:40 pm

    nak pasword gak. sape2 please la share.. hvannees@yahoo.com

  96. pok cik said,

    November 15, 2008 at 9:38 am

    bg password……xde password xde gna la upload weiiiiiiii….luffybudakgetah@yahoo.com.my

  97. rest2wpress said,

    November 20, 2008 at 8:42 am

    april4teenth@yahoo.com – nak passworddd!!!

  98. aku x along cuma nk tolong said,

    November 30, 2008 at 5:57 pm

    nie ambik… 92708904
    pandai mkn pandai simpan

  99. ace said,

    December 11, 2008 at 3:23 am

    tolong bagi password PlZzzzzzzzzzzzzzzzz = ace.d.portugas@gmail.com

  100. ali said,

    December 16, 2008 at 5:44 am

    sabu bodo yea!! sabul barua yea!1

  101. keling paria said,

    December 22, 2008 at 8:25 am

    woi natang, poskod maner?

  102. Tamilselvan said,

    December 22, 2008 at 8:27 am

    @#$222#$% password #$#&*@#@^*$# yennadey!!!

  103. sememe said,

    January 7, 2009 at 3:56 pm

    nak password gak..geng sesape yg ade pass kat gua..pidbu_bub@yahoo.com

  104. ros said,

    January 14, 2009 at 12:08 pm

    plz fwd password sabul adib1226@yahoo.com

  105. kamal said,

    January 14, 2009 at 12:10 pm

    mintaa pass pasword sabul ………..plz email rosidiarsad@yahoo.com.my

  106. aku said,

    February 20, 2009 at 10:01 am

    Bahaya Satu Klik

    KERANA SATU KLIK MALAPETAKA BERTERUSAN DITERIMA HINGGA HARI KIAMAT

    Oleh: Ismail Abu Bakar

    Di zaman ICT dan Globalisasi ini kemudahan komputer dan email hampir ada pada setiap orang yang bekerja di sektor swasta juga kerajaan termasuk kepada pelajar-pelajar di kolej dan universiti. Kemudahan internet yang disediakan dengan kadar yang semakin munasabah menyebabkan kemudahan email ini menjadi semakin popular.Pernahkah kita terfikir dengan satu “KLIK” sahaja akan menyebabkan mencurah-curah dosa yang di terima secara berterusan hingga hari kiamat.

    Apa yang penulis akan bincangkan adalah berdasarkan dua buah Hadis Sahih berikut.

    Mahfumnya::

    Ibnu Mas’ud r.a. berkata: Bersabda Nabi s.a.w. : “Tiada suatu jiwa yang terbunuh dengan penganiayaan, melainkan putera Adam yang pertama dahulu itu mendapat bahagian dari penumpahan darah itu, kerana ia yang pertama membuka jalan untuk penumpahan darah.”(Diriwayatkan oleh Imam Bukhari dan Imam Muslim)

    Yang dimaksudkan di dalam hadis ini adalah kisah pembunuhan Qabil terhadap Habil kerana Qabil dengki terhadap Habil yang berkahwin dengan kembarnya yang lebih cantik.

    Mahfumnya:

    Abu Hurairah r.a. berkata: Rasulullah s.a.w. bersabda: “Sesiapa yang mengajak kejalan hidayat, maka baginya dari pahala seperti pahala (sebanyak pahala)pengikutnya, dengan tidak mengurangi sedikit pun dari pahala mereka. Dan sesiapa yang mengajak ke jalan sesat, maka menanggung dosa sebanyak dosa-dosa pengikutnya, dengan tidak mengurangi dari dosa-dosa mereka sedikit pun.

    (Diriwayatkan oleh Imam Muslim)

    Bagi memudahkan kefahaman akan maksud hadis-hadis di atas dan berkaitan dengan konteks kehidupan kita pada zaman ICT ini, mari kita ambil iktibar dari kisah berikut. Zack baharu tamat belajar di sebuah universiti kemudian di terima bekerja di sebuah syarikat ICT. Setiap pekerja dibekalkan dengan komputer, alamat email dan internet akses bagi memudahkan urusan kerja seharian.Zack mempunyai ramai kawan dan mereka berhubung melalui email setiap hari. Masa lapang Zack diisi dengan melayari laman web lucah. Kegemarannya ialah memuat turun (download) gambar-gambar lucah itu kemudian berkongsi dengan kawan-kawannya melalui email. Dia mempunyai “email group” dan ada 50 alamat email kawan-kawannya di dalam “emailgroup” tersebut.

    Sekali menghantar email, dia akan menghantar kepada “emailgroup” tersebut.Selain daripada itu dia juga suka menghantar semula email yang diterima daripada rakan yang lain ke “emailgroup”. Di antara kandungan email itu adalah kisah-kisah yang mengaibkan seseorang seperti video klip bercium di dalam lif, kisah seluar dalam yang dijumpai di dalam periuk di restoran mamak dan seumpamanya lagi yang kebanyakannya adalah perkara-perkara yang nafsu kita seronok membacanya dan melihatnya tetapi hukumnya adalah jelas haram di sisi syariat Islam.

    Pada suatu hari ketika pulang dari tempat kerja Zack terlibat dengan kemalangan jalan raya dan kembali kerahmatullah di tempat kejadian.

    Di dalam Islam telah sepakat ulama’ bahawa hukum melihat gambar-gambar lucah, menyebarkan fitnah, membuka aib dan seumpamanya adalah haram serta berdosa kepada mereka yang melakukannya dan menyebarkannya.Untuk memudahkan kefahaman, katakan Zack telah mendapat satu dosa kerana menghantar gambar-gambar lucah kepada kawan-kawannya. Gambar tersebut diterima oleh 50 orang kawan-kawannya melalui email. Kesemua kawan-kawannya seronok dengan gambar tersebut dan meredai perbuatan Zack maka setiap kawannya mendapat satu dosa manakala dosa setiap kawannya itu juga diberikan kepada Zack jadilah sekarang dosa Zack 1+50 = 51.Setiap kawan-kawan Zack itu pula menghantar gambar tersebut kepada 10 orang lagi,maka sekarang dosa Zack akan bertambah lagi menjadi 1+50+500=551 dosa. Kemudian setiap sepuluh orang itu menghantar lagi kepada 10 orang yang lain, bertambahlah dosa Zack menjadi 1+50+500=5551. Begitulah seterusnya.

    Zack telah meninggal dunia, email nya masih lagi tersebar, maka akan berterusanlah dia mendapat dosa selagi email itu berlegar di ruang cyber hingga hari kiamat. Begitulah iktibar yang boleh diambil daripada apa yang berlaku kepada Qabil, setiap jiwa yang mati dibunuh kerana hasad dengki manusia, maka dosa membunuh itu akan juga sampai kepada Qabil hingga hari kiamat. Bayangkanlah berapa ramaikah jiwa yang telah

    kena bunuh dengan zalim sejak dari zaman nabi Adam hingga sekarang? Dan berapakah dosa yang terpaksa ditanggung oleh Qabil di akhirat kelak?

    Berbalik kepada kisah Zack, katakan sebelum meninggal dunia, Zack telah sempat bertaubat, insya’Allah dosa manusia terus dengan Allah, seperti meninggalkan puasa, zakat dan solat fardu akan Allah ampunkan tetapi dosa kita sesama manusia hanya Allah akan ampunkan bila insan tersebut mengampunkan kita. Zack telah menyebarkan perkara

    yang menyebabkan orang lain berdosa, bagaimanakah dia nak mintak ampun dengan semua yang menerima email tersebut? Selagi mereka semua tidak mengampunkan Zack maka selagi itulah dia akan terima dosa hingga kiamat kelak.

    Inilah malapetaka yang sangat besar pada zaman ICT ini. Dengan sekali klik sahaja saham dosa akan mencurah-curah sampai kepada kita. Sebab itu setiap kali apabila kita menerima email, hendaklah berhati-hati, jika kandungan email itu adalah gambar lucah atau yang mengaibkan seseorang muslim lain atau sesuatu fitnah hendaklah segera dibuang dan jangan ada sedetik pun didalam hati untuk seronok dengan benda yang haram bagi mengelakkan kita dan pengirim dari berdosa.

    Yang sebaiknya jika yang diterima itu haram, nasihatkanlah pengirim supaya bertaubat dan berhati-hati di masa-masa akan datang.

    Sebaliknya jika kita menyebarkan perkara-perkara yang baik dan diredai oleh Allah SWT yang pastinya ganjaran pahala yang di terima pasti mencurah-curah selagi ia masih terus di sebarkan.

    Wallahhu’alam

  107. ayamas said,

    March 1, 2009 at 11:42 am

    jln2 cuci mata

  108. napoleoncm said,

    April 5, 2009 at 3:07 am

    wei..aku pon nak password..tolong le email kat aku…TQ..
    napoleon_camus@yahoo.com

  109. paichunlang said,

    April 10, 2009 at 9:50 am

    tolong pass password ownexcell@gmail.com

  110. kaijo034 said,

    April 26, 2009 at 4:28 am

    bg saya passwordnye..plzzz kat member2 yg da dpt password

  111. kaijo034 said,

    April 26, 2009 at 4:31 am

    nk password..kt member2 yg da password, tl pass2 kat saya ye..

  112. kaijo034 said,

    April 26, 2009 at 4:54 am

    email saya passwordnye kaijo034@yahoo.com.sg

  113. jesper said,

    April 29, 2009 at 11:49 am

    tlg send password email ni chanjesper@yahoo.com.sg

  114. baby_boy said,

    May 11, 2009 at 4:35 am

    sapa de pasword sent le kat aku
    baby_boy010184@yahoo.com

  115. aku_sitan said,

    June 6, 2009 at 7:50 pm

    sent kat aku gak…awik_stj@yahoo.com

  116. dinn said,

    June 20, 2009 at 5:43 pm

    boleh minta passwordnya, tq dinn_t10@yahoo.com

  117. kecik said,

    June 29, 2009 at 3:09 pm

    sabul..

    kasi la password..

    nak gak tgk aksi melayu..

  118. Sabul PANTAT said,

    July 7, 2009 at 2:50 pm

    SIAL PUNYA SABUL!! BWK MATILAH PASSWORD TU!!!

  119. Faiz F350 said,

    September 16, 2009 at 4:18 pm

    WEY TAKDE KERJA LAIN KE GAMPANG ASIK TENGOK BENDA TAK SENONOH JER!!!

  120. shuk said,

    October 6, 2009 at 11:37 am

    sesape yang ada password tlg email kat aku
    kal9094@yahoo.com

  121. nuque said,

    October 13, 2009 at 3:20 am

    weh… takkan layan sendiri je beb…
    mana PASSWORDnyer… Share le dengan kengkawan…

  122. nuque said,

    October 13, 2009 at 3:22 am

    Sape yang baik hati tolong le bagi password kat aku…
    rahzdin_79@yahoo.com.my
    nanti aku akan ingat korang sampai bila-bila…

  123. hazel said,

    October 30, 2009 at 10:55 pm

    wooi tolong la bagi password….email la kat hazel_md2000@yahoo.com

  124. manjasper01 said,

    November 2, 2009 at 8:30 am

    nak password MANJASPER01@yahoo.com

  125. abul_kl said,

    November 29, 2009 at 7:21 am

    Bole sape2 tunjuk camner nk dapat passwordnyer?
    Tolong ye!….

  126. abul_kl said,

    November 29, 2009 at 7:23 am

    Lupe lakk emel..dindeds6334@yahoo.com

  127. nik zul said,

    December 1, 2009 at 7:29 am

    macam mana nak dapatkan password ni

  128. MATYIE said,

    December 1, 2009 at 9:11 am

    KIAMAT DAH DEKAT,INSAFLA KAWAN

  129. MATYIE said,

    December 1, 2009 at 9:16 am

    tapi klu ada aku pn nak jgk..hehehe….bkn pe sbb aku pn x penah tgkla…klu ada paswword tu kongsila yer…haha………mohdnazrimatrahat@yahoo.com

  130. Nik Faiz said,

    December 2, 2009 at 12:28 am

    ckp tak serupa bikin dah download lata bayu tapi tak buleh bukak file rosak mana mana yang ada tlg bagi ya

  131. nita said,

    December 8, 2009 at 3:54 am

    sessapa ada password tu han tar kat niter1@yahoo.com ..

    tq di atas kerjasa ma yang diberikannnn

  132. tudungfetish said,

    December 18, 2009 at 6:26 am

    pergh!… mmg terangkat beb…gua mmg suka awek2 tudung nie… terpancut giler wa tgk clip baru nie….perghh!!

  133. kerempeng said,

    December 31, 2009 at 11:00 pm

    bleh bg password x.. kerempeng@hotmail.com

    tq ye

  134. haramsabul said,

    January 5, 2010 at 3:26 am

    masuk fsdaily pun sama je.. mana password? tlg send ye mafiadong@ymail.com

  135. yuszblizz said,

    January 20, 2010 at 12:54 am

    kasiklah passwordnya…adoiyai…kasihanlah diriku yg gersang ini…

  136. yuszblizz said,

    January 20, 2010 at 12:54 am

    email kat aku yer..yuszblizz@yahoo.com

  137. setan gondol said,

    January 20, 2010 at 7:39 pm

    cibai lahh

  138. dobizz said,

    January 20, 2010 at 7:42 pm

    sape nak donlod video 3gp terbaru,meh check sini sblm terlambat atau pon blog nih kena ban..

  139. dobizz said,

    January 20, 2010 at 7:43 pm

    click je kat name aku tu…pastu donloh lah puas2….sedut jgn x sedutttttt

  140. dobizz said,

    January 20, 2010 at 7:47 pm

    dobizz8888.blogspot.com

  141. dobizz said,

    January 22, 2010 at 1:12 pm

    password check kat blog aku sane…

    • edy said,

      February 8, 2010 at 12:21 am

      dobizz bole bg pswd nak tengok gak cite ni ramai kata best

  142. yusblizz said,

    January 22, 2010 at 1:34 pm

    password???

  143. ek said,

    January 23, 2010 at 7:28 pm

    plzz send password..
    ek_ny9@yahoo.com

  144. edy said,

    February 8, 2010 at 12:19 am

    kwn2 bagilah passwod dah xtahan nak tengokni

  145. Admin said,

    February 14, 2010 at 10:23 am

    Master Passwod Kat http://ntvirus.wordpress.com

  146. ariyako said,

    February 17, 2010 at 5:47 pm

    passwd dia “ingatpdtuhan”

  147. dindeds said,

    February 20, 2010 at 10:19 pm

    Tuan…tlglaa bagi saye passwd nyer…

  148. bull said,

    June 26, 2010 at 9:35 am

    forward kan password meengundang@yahoo.com

  149. mrcapon said,

    June 28, 2010 at 5:16 am

    kawan2 forward la password kt aku
    mem_5936@yahoo.co.uk

  150. flybitz said,

    August 22, 2010 at 4:42 pm

    rakan2.. share password same yeh.. delux_10@yahoo.com.. thanks!

  151. Dingin said,

    August 23, 2010 at 3:45 pm

    sape2 yg ada password tlg email kan kat aku
    emailtoasraf@yahoo.com

  152. Zony said,

    August 25, 2010 at 6:47 pm

    geng ada password share2 ok kat uchihaitachi89@yahoo.com

  153. Moe said,

    August 27, 2010 at 1:44 am

    apae password nya?
    email plz ninja_blackanew@hotmail.com

  154. jack said,

    August 29, 2010 at 8:46 pm

    password plz..sape2 ade..email kt aku..fouryearstrong87@gmail.com

  155. zorro said,

    September 11, 2010 at 9:17 pm

    password plz..email zack_twente@yahoo.com

  156. onechai46 said,

    September 20, 2010 at 5:02 pm

    camne nak dapat password tolong e mail saya onechai46@yahoo.com

  157. September 20, 2010 at 5:58 pm

    kalau dah bagi link x ada password..banggang namanya tu…hahah

  158. btgkeras said,

    September 26, 2010 at 5:05 am

    mana password nie…kalau sedara nk tgok video free, lawat website. http://www.thetend.com. 100% free…blog nie cam gampang jer….p/w la…ntah aper2…

  159. kucinghitam said,

    October 3, 2010 at 3:30 am

    aku rsa video tu tipu je la….nama wat gempaq je…padahal xde pape pon….ntah2 gambar lain kot…

  160. Hello said,

    October 7, 2010 at 2:27 pm

    can email me the password? majest4986@hotmail.com

  161. nick said,

    November 10, 2010 at 3:58 pm

    Password🙂 lantana

  162. mai said,

    November 12, 2010 at 2:47 pm

    PAKEJ 3 DALAM 1 CUMA RM 180 AJE.
    CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!!!
    ODE SKANG….MAI 0122834584

  163. Nikie said,

    November 15, 2010 at 11:45 am

    perh sabul…mmg terbaik la vids klip nih. terang gila lepas tu cantik gila merah jambu lagi p…. pergh berbaloi2 tgk. terima kasih sabul!

  164. Ejzam said,

    November 16, 2010 at 6:00 am

    sapa nak password boleh sms nombor 0195225677. tp cpt sblom password ditukar!

  165. once said,

    January 7, 2011 at 5:08 pm

    huhu nk gak pssword,donlod tp x leh tgk cam x bmkne jek
    share2 la ek =)
    shinobi_tdp@yahoo.com

  166. mito said,

    January 23, 2011 at 10:20 am

    tlg password rophagila@yahoo.com

  167. mito said,

    January 23, 2011 at 11:15 am

    we bdk bdk yg bangang password die lantana ler

  168. dukun said,

    March 10, 2011 at 2:44 am

    tok pun nak tgk gak… bagila password… janganlah kedekut

  169. dukun said,

    March 10, 2011 at 2:44 am

    nak password leh… jgnlah makan sendiri ..khairullnizan@gmail.com

  170. Geruwo_Brothers said,

    June 1, 2011 at 10:24 am

    pass : “lantana”

  171. garuda said,

    December 18, 2011 at 5:02 am

    bagus sekali. amazing

  172. Syam said,

    April 5, 2012 at 10:34 am

    Sabul25367

  173. findi said,

    April 13, 2012 at 3:30 am

    Plse friend forwards pass words gua dah lama tungu nak tonton

  174. zizan said,

    August 3, 2012 at 6:47 pm

    lantana


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: