Baca dan Download Majalah Malaysia Secara Percuma

Seperti biasa, hari Sabtu Ahad sabul lepak sekejap dengan berbagai fun stuffs.

Hari Isnin kita upload bahan baru.

Download dan baca majalah Malaysia secara percuma. Layann.

Macam-macam majalah ada:

Untuk baca & download, KLIK SINI

About these ads

57 Comments

  1. Jubo said,

    June 24, 2008 at 6:47 am

    Test

  2. kagatsu said,

    December 5, 2008 at 5:18 am

    mcm mana nak download ni???????????

  3. engkuran said,

    February 15, 2009 at 8:19 am

    mcm mana nak download ni???????????????????

  4. engkuran said,

    February 15, 2009 at 8:22 am

    tolong bg tau macm mana nak download??????????????????

  5. JOJENG said,

    March 3, 2009 at 9:25 am

    sesiape yg ade password kasi aku..

  6. mimz said,

    April 22, 2009 at 4:38 pm

    macam mana nak download…….tak tau la nak wat macam mana?????

  7. lee said,

    April 29, 2009 at 2:20 am

    mcm mana na download

  8. yeah said,

    May 2, 2009 at 6:31 am

    mcm mane nak download

  9. yeah said,

    May 2, 2009 at 6:32 am

    adoii……..

  10. jazlan24 said,

    May 15, 2009 at 6:20 pm

    tolong bg tau macm mana nak download??????????????????

  11. azhar asmonik said,

    June 21, 2009 at 3:25 am

    saya minat semua majalah yang tersebut diatas. dapatkah saya baca secara percuma online

  12. ema said,

    June 23, 2009 at 3:59 am

    tolongla jwb soalan2 diats…
    sebb i pown nak tanya soaln tu jgkk…
    adesss…

  13. madi said,

    June 29, 2009 at 4:54 am

    askom,tlong bagi saye cara macm mane nk download..adiosss

  14. vaan said,

    June 30, 2009 at 3:05 am

    kreko

  15. MatRempit said,

    July 12, 2009 at 4:18 am

    Semua kena tipu lah…………….. Ini laman nak iklankan barang dia laaa.

  16. mackenzie said,

    July 16, 2009 at 2:02 pm

    bodoh

  17. skolah jhat said,

    August 1, 2009 at 1:23 pm

    bangang!!!!!!!!!!! cm ne nk download…bongok tol lah….kau kte je la yg kau dh tipu kitaurang..bangangggggggggggg……………

  18. Jack_soL said,

    August 4, 2009 at 4:42 am

    lancau….sape yg bwat web tipu org ny!!!
    bwang mase je!!!
    cibai!!!!!

  19. jimbit said,

    August 8, 2009 at 5:00 am

    pukimak la…aku kena tipu..igt nak download majalah..baik gi suspend je web site ni

  20. adafafa said,

    August 10, 2009 at 8:56 pm

    jangan caya web site ni penipu…. nnt kalu korang clik kat link tu diorang dapat duit

  21. Dakwah said,

    August 22, 2009 at 4:42 am

    smua majalah tidak bagus dibaca,bagus baca al-quran

  22. urg sg ba said,

    September 9, 2009 at 1:22 am

    cmni nak muat turun?penipu besar…

  23. kamal said,

    September 17, 2009 at 5:30 am

    lman web bangang,bongok,spe la wt web nih

  24. September 22, 2009 at 7:13 am

    wei….korang lan ciau makacibai…..bodoh sial x tau nak download….apasal wa dapat download gila banyak…..?makacibai korang main marah-marah…x tau malu ke mahai…….dah mak ko korang ajar bapaa lak jadi babi hutan…….korang baik je balik gi kampung makan cibai……lanciau pun x de…..makahai……korang semua memg baqa dan pundek dan cibai mahai cauhai sohai linkun………kepala besar tapi isinya cam cibai…….tu la korang semua odoh gila makahai…..mahai makin i marah korang makin i naik bengang ….semua gila cauhai gi isap lanciau la……soyonara…^^thank for looking at my humiliation toward SOHAI…….(that’s u who are looking at this chatting….)U CAUCIBETSOHAI

  25. nin9broo said,

    October 2, 2009 at 5:12 am

    ank harun….kasi la download percuma..sesekali wt amal jarah kn bagus…

  26. October 8, 2009 at 2:48 pm

    apa ke jadahnya nih??

  27. bangkai said,

    October 14, 2009 at 3:43 pm

    puki mak hang lancau……sapa yg banggang buat website ni.BODOH KECIK2 XMAU MAMPOIH…BESAR2 LAGI BENGGONG……

  28. sial said,

    October 20, 2009 at 6:56 am

    ni blog penipu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bodoh punya blogger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  29. jebon said,

    November 12, 2009 at 12:52 pm

    camno nk donlot ni bai……………….

  30. mimz said,

    November 15, 2009 at 5:55 pm

    ok..sesapa yg tau download kasi la tau macam mana nak downlaodnya…jgn pakai nak cakap benda tak elok tue..ja….
    hah..sapa yg kata dia boleh download tue…ajar la kitaorang nie…
    nie ja dapat buktikan adakah download komik kat blog nie betul atau tak…

  31. gurlz2... said,

    November 19, 2009 at 11:30 am

    adoi…….ya……..pning kple eden nk download ni…
    len kli trangkan la care2 nk download….
    kn menyusahkan klu cmni…

  32. sabul cibai said,

    January 7, 2010 at 5:58 pm

    sabul celaka penipu………..

  33. dfa said,

    January 7, 2010 at 8:50 pm

    bodoh tipu jew lebih!!!

  34. kito said,

    January 12, 2010 at 4:55 am

    kepada sohaicaucibai…..x baik mencarut …..keluarga lu tak ajar ke…tak tau le…kalau dari spesis keluarga suke mencarut…iyelah…..mak bapak borek…anak rintik…bawa la bertaubat…..kalau tau sangat ajar le kite orang…tak tau le kalau kau kaki penipu…mgkin ko datang dari keluarge penipu…same macam sabul…ko sedare sabul ke………

  35. jan2 said,

    January 13, 2010 at 2:47 am

    kedekut jga org yg tau camna mo download ni, ukannya di tunjukkn caranya, malahan temberang mau mampus.. kurang ajar n xda adab pun ia la juga… ko bwa la temberang n kedekut n palui ko tu p kubur.. org cam ko xngam idup sesama manusia, tapi ngam idup sesama setan,,, jadi la ko hantu!!!!!!!!

  36. adenbujang said,

    January 13, 2010 at 3:35 pm

    laaa….kalo dah bgatau cameno nak download x laku la majalah ujang nti…den x sanggup tgk company moy ttup…..

  37. kagome said,

    January 17, 2010 at 9:19 am

    ala besa la 2..npe kmu smua ske marah2..sya pn xleh download gak..pasrah je

  38. bengang said,

    April 23, 2010 at 6:01 pm

    bangang!!!!!!!!!

  39. aa said,

    May 8, 2010 at 7:36 pm

    babi btl…aku nk download..tp y bt site ni sial..anak haram..percuma ape cmni…baik ckp ngn orang sewel…

  40. pirates of the malaya said,

    May 22, 2010 at 1:58 am

    kalo nak donlod majalah apo? g kat http://www.shahrulsite.net/. Ni blog tahhapehapetah.

  41. July 23, 2010 at 11:33 pm

    Download majalah malaysia yang lama dan terkini http://www.syoknyadownload.blogspot.com (mediafire/rs/hf)

  42. mira said,

    August 1, 2010 at 8:55 am

    hahahahhahahhahahahahha lucunya kata2 korang ni…..sumenyaaaa xda kesbaran…..bawak2la mngucap yewww,,,

  43. astra said,

    August 31, 2010 at 3:48 pm

    kehkeh..kan bagus kalo korang beli ja yg ori…

  44. HACKED KOMP said,

    October 8, 2010 at 6:07 am

    kah..kah..kah..hahaha…hac pc kau kang baru tau..

  45. farhan said,

    January 17, 2011 at 4:25 am

    seronok baca komen2 korang…
    boleh jadi raja lawak nih..
    hahahaha…lagi lawak dari ujang…
    boleh buat komik sendiri bak kata nik..
    hahahahahahaha

  46. nik said,

    January 17, 2011 at 4:26 am

    aku la nik yg di mention di atas…
    hahahahaha…
    bak kata rey,
    semua pun berkait

  47. rey said,

    January 17, 2011 at 4:27 am

    aku lak rey yg dsebut di atas…skarang faham kan?
    bahasa korang seindah ayat sasterawan negara..
    mampu menjulang tinggi trofi anugerah juara lagu
    bak kata bob

  48. bob said,

    January 17, 2011 at 4:28 am

    aku la bob yg dikatakan di atas…
    aku tgh tdo skang nih..
    kat dalam kelas pulak tu…
    xde kaitan ngan situasi sekarang bak kata sufi

  49. sufi said,

    January 17, 2011 at 4:29 am

    aku la sufi di atas…
    korang buat ape nih?
    bak kata faz

  50. sufi said,

    January 17, 2011 at 4:29 am

    aku ni sufi di atas…
    korang buat ape nih?
    bak kata faz

  51. faz said,

    January 17, 2011 at 4:30 am

    aku ni faz
    korang buat ape nih?
    kenapa ko cakap benda sama
    bak kata sue

  52. sue said,

    January 17, 2011 at 4:31 am

    aku la sue..
    x yah ngarut eh…bodoh..hahahahah
    aku off ye…

  53. sek cibai said,

    March 14, 2011 at 6:01 am

    cibaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii……………
    cipappppppppp

  54. harimau malaya said,

    October 15, 2011 at 11:19 pm

    Kena beli yang ORI la semua…. kalau nak yg cetak rompak, ni la jadinya …

  55. lanciao said,

    December 14, 2011 at 2:20 am

    haramjadah

  56. anakcina said,

    April 4, 2012 at 3:25 am

    hahaha… apa lah lu org melayu, patut lah susah mau maju, kata je org muslim, tapi kuat mencarut, klu mcm ni gaya nya x jdi aku nk convert to islam=(

  57. November 28, 2012 at 11:44 am

    jom dwnld kat ilikecopypaste.blogspot.com


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: