Malaysian Indian Blue Movies – Tandoori

Pasti anda pening di manakah 3GP orang India di malaysia kan?

Sebenarnya orang India tak lah sebodoh orang Melayu yang mengedarkan cerita lucah melalui internet (aku tak terasa apa-apa bila cakap macam ni sebab aku bukan Melayu @ non-Malay).

Tapi walaupun orang India lebih pandai daripada Melayu yang bodoh tu, aku akan memperbodohkan orang India juga. Tak apa, semua rasa.

Akan datang di pawagam sabul, Tandoori 3GP.. Kebanggaan masyarakat India di Malaysia

Bahan sedang dikumpul.. 3GP berkualiti tinggi

Nak upload sekarang tak boleh, pasal tak dapat access RapidShare, dan laman web lain juga.

6 Comments

  1. allian100 said,

    December 23, 2008 at 5:22 pm

    hai

  2. sun said,

    January 4, 2009 at 3:44 am

    bro u can try upload in megasharee, upload, sendspace, savefile.com or u can email to me i’ll upload for u
    i wanna see malaysian chicks movie to catch someone and fuck them…

  3. nivelly said,

    March 1, 2009 at 11:16 am

    sabul tak serupa dulu

  4. john@yahoo.com said,

    April 30, 2009 at 7:38 am

    anak haram buat website ni

  5. abg said,

    May 24, 2009 at 11:31 pm

    SIAL anak haram yang buat site ni…

    padam la ko punya site ni… xberguna pun ko punya site ni…

    ko nak aku padamkan ke ha sial??

  6. jebat said,

    April 7, 2011 at 1:17 am

    suka hati kau kata melayu bodoh…kau tu yang bodoh buat site mcm ni…kau memang anak haram…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: