Jelai 3gp @ Jolai 3gp

Jelai is a place located in Negeri Sembilan one of the beautiful state in Malaysia. Currently Jelai famous with most wanted 3GP where every 3GP fan especially Malay hunger wanna to watch this clips. The reason is only one they really want to know how come these 21 years old girl easier to make love with old man just satisfied with RM20 mobile phone prepaid topup in return.

I don’t know how truth these thing because the information we have only from local newspaper report these news a week ago without attached with link download or reference video for final clarification. Malay look this case is serious thing and they going angry because today style of news should be report with the 3gp it’s self.

I comprehend with people need and start busy looking this one to fulfill all my Malays members club and make them satisfied with supplying the Jelai 3GP. I can imagine how happy they all when downloading Jelai 3GP and watching next on their monitor PC, Laptop or their mobile phone with in their brain thinking how crazy Malaysian today. Crazy or not this is technology today and I believe we going to nano age and all thing going fast in compact medium like 3GP Jelai Terlampau.

However in another part of world Malaysian forget about the another name for Jelai. It’s really interesting and to know further you can download the 3GP via links below.

jelai 3gp

Jelai 3GP – Rapidshare
Jelai 3GP – Savefile (Savefile akan datang)
Size -54.1mb
Video Length – 00.14.01
Update this post later with “Jolai 3GP” – Yes

Ni Jolai @ Jelai in action.

Minyak mahal, tapi sabul tetap diteruskan.

84 Comments

  1. taik tasu said,

    June 13, 2008 at 10:42 am

    perghh!!!

    sabul memang best giler!

    ni video antara yang paling best sekali!

    gambar pun jelas!!

  2. K-ruL said,

    June 13, 2008 at 3:14 pm

    Selamat KemBali SabulKu~

  3. tahek bacin said,

    June 13, 2008 at 3:31 pm

    yay! hebat!

  4. peace said,

    June 13, 2008 at 3:36 pm

    sabul password dia ape..mcmner nk pm ko ha……

  5. tahek wangi said,

    June 13, 2008 at 6:58 pm

    daftar dulu la kalau nak PM

  6. K-ruL said,

    June 14, 2008 at 4:06 pm

    aku da daftar da xleh pm pn,

  7. kissboy said,

    June 15, 2008 at 8:01 am

    dah daftar ko pegi tanya kat orang sana camner nak pm..

    aku pun pening mula2

  8. Shah said,

    June 15, 2008 at 9:21 am

    mcm mna nk dpt password jelai???tlong bgtau ….nk daftar kt mna???

  9. kbg2 said,

    June 15, 2008 at 10:18 am

    kmi dh sokong blog ne…xkan nk rahsia lg kot password..jgn buat mcm ne..

  10. kambing said,

    June 15, 2008 at 2:13 pm

    lawak2. lawak betui. daftar pun tak tau, pm lagi la tak tau. cari laman ni pandai. tak berapa celik it betui la hang pa ni.. kah..kah..kah..

  11. Dolah saleh said,

    June 15, 2008 at 3:09 pm

    Bila nak update sabul weh?Tak kan lama sangat cuti kot,dah takde bahan ke?Kahkahkah,makin lama makin bosan lak.

  12. laling said,

    June 15, 2008 at 5:28 pm

    Hi Encik Sabul😀

    Kenapa awak copy paste sebijik Post Laling tu kat 3gpmelayu.com untuk entry Jelai 3GP ni? Janganlah macam ni yer sayang.bukan apa penat laling karang post tu Huhuhu..

    Apapun all the best untuk awak and welcome back and happy blogging yer.

    Regard
    laling
    webmistress 3gpmelayu.com

    P.S untuk yg lain – Password tu hanya member 3gpmelayu.com jer tahu dan anda perlu bayar RM21 untuk jadi kat sana FOREVER.

  13. sambrook said,

    June 15, 2008 at 9:56 pm

    byk cekadak lah ko ni, nak password paskword lak. boleh blah lah

  14. mat lantoi said,

    June 16, 2008 at 1:39 am

    Dh download tp nk password lak, blh tlg bg password.

  15. haji split said,

    June 16, 2008 at 2:42 am

    terima kasih sabul!

    video ni memang bagus gila babi..

    daripada aku bayar kat 3gp melayu yang bangang tu baik aku mintak password kat sini..

    buat apa aku nak bayar untuk bahan lucah? kan bangang namanya tu

  16. kilometrico said,

    June 16, 2008 at 10:38 am

    ader brO yg hensem lagek baik hati boleh send password kat aku tak ?

    sekian

  17. peace@shinohayashi said,

    June 16, 2008 at 12:22 pm

    sabul…ape nie…bg je la password 2…dh pm wat mcmnie plak…byk songeh….bg je la…untuk promosi….xkn bru bkak dh jual mahal….bg la password 2…aku dh pm ko dah…xkn nk lwn post plak kot….mampusla mcm nie….password nie pn dh kira ssh tau…kitaorg dah support pn wat mcmnie lg….

  18. William said,

    June 17, 2008 at 12:35 am

    Password For Jelai 3gp Plzzz…:)

  19. ahba said,

    June 17, 2008 at 3:31 am

    akan datang

  20. William said,

    June 17, 2008 at 9:23 am

    Need password 4 Jelai 3 Gp. Can anyone help?…:)

  21. kulpap said,

    June 17, 2008 at 7:11 pm

    password please ?

  22. andysiao said,

    June 18, 2008 at 4:17 am

    terima kasih sabul sebab bagi password

  23. June 18, 2008 at 6:32 am

    welcome back bro…

  24. suka burit said,

    June 18, 2008 at 9:08 am

    terus sabullllllllllllllllllllllllllllll

  25. andysiao said,

    June 18, 2008 at 1:44 pm

    tips untuk dapat password sabul:
    1-ikut cakap sabul dan takda membantah
    2-baik hati kepada sabul

    terima kasih sabul

  26. Barathum said,

    June 18, 2008 at 9:50 pm

    Woits dumbass. If u are not gonna give the password, just say it in the first place. Kiss ur own ass urself!

  27. pan asia said,

    June 19, 2008 at 4:37 pm

    Barathum taik keling

  28. pan asia said,

    June 19, 2008 at 4:42 pm

    SABUL, KO MaNA PEGI SEKARANG LAMA TAK ADA?

  29. mat said,

    June 21, 2008 at 10:38 am

    haiiii

  30. mat said,

    June 21, 2008 at 10:39 am

    bro,ada tak sape2 kat sini ada paswod jelai… send me mattkiey82@yaho.com

  31. mat said,

    June 21, 2008 at 10:41 am

    aku dah dwlond jelai,tp ada pwd plak,,,, mintak jasa baik bg la pwd sape2 yg ada pwd,,,, mattkiey82@yahoo.com

  32. Nenekcomey said,

    June 23, 2008 at 7:40 am

    Hmm

  33. boboy said,

    June 24, 2008 at 2:28 am

    betul ke ada jelai 3gp, orang kata yang tu philipin punya, lagipun kena block nak pass word, nanpak macam tak betul aje, klu betul bagi lah betul2./

    Sabul komen: tak tau ke? yang tulis “3gp melayu” banyak2 tu bukannya semua melayu pun sebenarnya… cuma ada sikit2 je yg betul.. selebihnya thailand, pilipin, dll

  34. anu said,

    June 24, 2008 at 11:20 pm

    plz bgi password…..sigup_la@yahoo.com

  35. fcuk u said,

    June 26, 2008 at 5:24 am

    DONT ANYHOW USE MY FUCKING NICK ANDYSIAO AND PASTE INSIDE THIS FUCKING STUPID WEBSITE!!!!

  36. fcuk u said,

    June 26, 2008 at 5:37 am

    BETTER ERASE THOSE MSG (ANITING WITH A WORD ANDYSIAO)
    5 DAYS STARTING JULY 26 2008 OK BROTHERS!!!

  37. kbg2 said,

    June 26, 2008 at 12:39 pm

    password lata bayu plz syg……

  38. Shah said,

    June 26, 2008 at 1:49 pm

    kesianla kt aku,aku nk tgk gk jelai n lata bayu.sabul send la kt email aku ne plz shahdaniel84@yahoo.com

  39. kbg2 said,

    June 27, 2008 at 4:51 am

    aku dh dftar kt wordprees nk pm mcm mna ne syg………

  40. Shah said,

    June 28, 2008 at 6:41 am

    bg je la password tu..xkn nk buat duit lak..

  41. zamzam572 said,

    June 29, 2008 at 3:46 pm

    bagi la password tu

  42. zamzam572 said,

    June 29, 2008 at 3:47 pm

    tolong la….

  43. zamzam572 said,

    June 29, 2008 at 4:00 pm

    send lah password tu. sabazan57@yahoo.com.my

  44. wak said,

    June 30, 2008 at 11:04 am

    tak payah nk pasword………pegi je kat GUTTERUNCENSORED.COM free je

  45. andrea said,

    July 4, 2008 at 2:07 am

    sabul bg la password lame mintx nih…

  46. ahba said,

    July 8, 2008 at 4:15 pm

    betul wak

  47. ali said,

    July 9, 2008 at 4:15 am

    cam ne nak sedut, click aje masuk forum

  48. skodeng said,

    July 19, 2008 at 7:05 pm

    bro, takleh sedut pon, asik2 masuk forum T.T

  49. miss chenta said,

    July 22, 2008 at 5:47 am

    ai semua…password apew??
    sabul dulu lagi besh lorh
    apa laman web lagi yang ada tuk 3gp malay selain yang perlu bayar tuk daftar
    adei

    sape2 ada pasword send to me
    thanks
    chentaislove@yahoo.com

  50. is said,

    July 25, 2008 at 9:36 am

    password

  51. aa said,

    July 27, 2008 at 6:10 am

    aku raser sabul punye website mungkin dah kena ban. mcm melayuboleh punye website pon gitu gak. dier bukan la ban yg x dpt masuk/access tapi dier punye content tu kena modify + delete. goverment malaysia punye pasal kot.

  52. amad said,

    August 25, 2008 at 3:30 am

    Aku nak pasword…Aku bayar pun tak per… Send ke boy_setar@yahoo.com

  53. aku yang sangap said,

    August 29, 2008 at 2:21 pm

    tolong le wei..aku nak pswrd ni…
    sesape ade paswrd tlg send kat mail ni..
    shaikal_rezaxs@yahoo.com
    tolong yer…sangap giler ni…

  54. hans said,

    August 31, 2008 at 6:53 am

    nk dpt password macm nk main anak dara lak susah nyer….bg jer ler

  55. joe said,

    September 15, 2008 at 6:41 am

    sape yg ade passwood mintak le
    tolong le woii

  56. jintekopink said,

    September 21, 2008 at 7:49 am

    sabul, ko amik je diorg punya post kat website diorg tu, pi mampus sama laling ke apa ke..peduli apa.. diorg tak ble wat pape pun, yg penting ramai support ko. klau dia nak saman ko? berani ke dia tunjuk muka dia kat mahkamah..silap2 kena baling telur.. hahahha hidup sabul!!!!

  57. Tupai said,

    September 27, 2008 at 7:36 pm

    Password???!!! ah nah ambik aku bagi satu password boleh pakai ramai2
    ‘Miang inseng mata kaji semarang eseng !!!!’

  58. lembu said,

    September 29, 2008 at 4:06 am

    cantik gambar..main celop mana 2..?

  59. CantekLaBrader said,

    October 4, 2008 at 2:55 pm

    nak password boley?

  60. tauke ipoh said,

    October 20, 2008 at 9:45 am

    nak password lor..

  61. sesiapa berkenaan said,

    October 25, 2008 at 8:02 am

    sabul akan ditutup. laporan telah dibuat.

  62. nas said,

    November 1, 2008 at 3:27 pm

    nk password leh x..?

  63. rizzflava said,

    November 18, 2008 at 5:02 pm

    sabul bro,,bak password..penat dload..tapi nak kena pakai password lak

  64. joe said,

    December 30, 2008 at 5:03 am

    susahnya nak masuk
    bagi le passwood

  65. joe said,

    December 30, 2008 at 5:06 am

    sabul bro,,bak password..penat dload..tapi nak kena pakai password lak

  66. antu said,

    January 13, 2009 at 9:01 am

    payoh nk masuk sabul acu v gak password

  67. ketamapi said,

    March 24, 2009 at 11:38 am

    nak password gak..

  68. AndySiao said,

    April 12, 2009 at 4:45 am

    ORANG KELING BUKIMAK… ORANG KELING SIAL BABI

  69. shahrul azmi said,

    April 30, 2009 at 11:51 pm

    aku nk tambah pengalaman demi bangsa aku yg di hadapan nanti..

  70. malu sial... said,

    May 5, 2009 at 3:25 pm

    bapak malu giler , sebaik aku jelai 2 . yang bt benda x senonoh 2 jelai 3 dan 4. memalukan kaum setempat betul. cibai . pe2 po nak password sabul , boleh lah bro

  71. boim said,

    May 6, 2009 at 2:10 am

    kirim password 3gpmelayu donk

  72. mder said,

    October 2, 2009 at 7:52 pm

    nak password!!

  73. cuan said,

    October 11, 2009 at 7:39 am

    password plz

  74. chin said,

    October 11, 2009 at 7:45 am

    password plz

  75. chin said,

    October 11, 2009 at 7:53 am

    bagi r password..

    • fern yeah said,

      December 12, 2009 at 5:51 am

      password 3gp melayu kat link nih..www.adf.ly/25881/sayafern .. korang skip je iklan 1st page tuh.. kat iklan2 google tu kadang2 terpampang password..

  76. udang said,

    October 20, 2009 at 7:23 am

    mintak password.. dua jam download

  77. azie said,

    January 1, 2010 at 9:43 am

    ermm

  78. kuba said,

    January 12, 2010 at 12:01 pm

    nak 3gp free korang pegi lat sini:

    freee je suma

    vid nie pun ada tau…..pandao2la korang cari

    http://mp3gp.blogspot.com/2007/01/malay-3gp_1848.html

  79. manshor said,

    January 19, 2010 at 5:53 am

    lu punya laman web melantung tak habis-habig minta password, email dah la tak kualiti langsung, pendapat saya buat baru laman web

  80. pyoken said,

    January 20, 2010 at 4:39 pm

    password pls

  81. azeq said,

    March 17, 2011 at 5:04 am

    pls bagi tau lh password en sabul.saya peminat stia sabul dri dulu

  82. nokia said,

    March 20, 2011 at 1:07 am

    pls bagi tau lb passwod en sabul.saya peminat stia sabul dri dulu

  83. cucu suryana said,

    February 22, 2012 at 6:17 am

    bagi la password tu …


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: