Sabul keluar UMNO

seperti biasa, sabul baru nak warming up,..

jom layan lagu “Matta/Mata Band – Jatuh Cinta Lagi (Playboy)”

pertamaku melihatmu bergetar rasa hatiku
berdebar-debar jantungku mungkin ku suka padamu
ketika ku melihatnya berdetak-detak di dada
mungkin itu suatu pertanda bahwa ku suka padanya

dia atau dia, ku pilih yang mana
aku pusing untuk memilihnya

reff:
jatuh cinta lagi
lagi-lagi ku jatuh cinta
aku jatuh cinta kepada setiap wanita
jatuh cinta lagi
lagi-lagi ku jatuh cinta
harus bagaimana ku ingin memikirkannya

layaknya seorang pria ku coba untuk setia
mencintai satu wanita tetapi aku tak bisa

dia atau dia, yang harus ku cinta
aku pusing untuk memilihnya

repeat reff

dia atau dia, ku pilih yang mana
aku pusing untuk memilihnya

repeat reff

https://mysabul2u2.wordpress.com/

9 Comments

  1. yana said,

    May 20, 2008 at 2:59 pm

    yeye aku owang pertama komen kat cni..

  2. ganez said,

    May 23, 2008 at 2:22 pm

    weh nak gambar retro…gamber lelamer wehh…koloksi aku dah ilang….

  3. yana said,

    May 24, 2008 at 5:38 pm

    saya harap eddry akan sayang gadis india

  4. andy said,

    May 25, 2008 at 6:16 am


    Thanks.. Info Yg Menarik…

    Kalau Nak Buat Blog, Cuba Masuk Laman Web “Leoxa.com”
    (Themenya Cantik-cantik)

  5. yana36c said,

    May 25, 2008 at 5:57 pm

    oii.. sapa yang menyamar jadik yana ni hah? tajang kang..

  6. peace_aman said,

    May 29, 2008 at 1:00 pm

    sabul xde video n gmbr bru ke nk download…

  7. jun said,

    June 14, 2008 at 6:51 am

    http://buayadarat.ning.com/video

    upload any video here

  8. jun said,

    June 14, 2008 at 7:03 am

    install apa2 cter kat ni untuk kongsi sama2
    http://buayadarat.ning.com/video

  9. kake said,

    June 18, 2008 at 5:34 am

    mane cite2 best mr.sabul?? ltkla latest punye.jgn ltk pasword lakk


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: